Biofysische geneeskunde

Biofysische geneeskunde

Vaak worden klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, pijn in gewrichten, eetlustverlies et cetera aangepakt door middel van symptoombestrijding. De hoofdpijn wordt verholpen met een pijnstiller, iedere kwaal wordt bestreden met medicijnen die de klachten verminderen. De oorzaak van het probleem blijft hierbij ongemoeid, waardoor de klachten terug blijven komen. Biofysische geneeskunde kan u hierbij helpen.

Biofysische geneeskunde is een natuurlijke manier van genezen waarbij uit wordt gegaan van het dynamische proces van het leven. Ons lichaam is gewend aan allerlei ritmes, zoals tijdstippen in de biologische klok, eb en vloed, de seizoenen en ga zo maar door. Wanneer de balans van een lichaam verstoord wordt, ontstaan er allerlei klachten. Vaak is de beste oplossing het herstellen van de balans, in plaats van het toedienen van medicatie.

De behandeling

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten kwalen. Zowel fysieke als psychische klachten kunnen behandeld worden met biofysische geneeskunde. Bij True Colors wordt de oorzaak van een klacht onderzocht en aangepakt. Ook kunnen wij helpen bij stoppen met roken. U bent niet langer afhankelijk van symptoombestrijding.

Het onderzoeken van de klachten gebeurt tijdens een eerste afspraak, waarbij de klacht besproken wordt en gekeken wordt naar uw medische geschiedenis. De arts stelt dan vast wat er moet gebeuren om het lichaam in staat te stellen zichzelf te herstellen. Tijdens het herstellingstraject wordt u ondersteund en persoonlijk geholpen om het proces zo prettig mogelijk te laten verlopen. Het menselijk lichaam is sterker dan u denkt. Geheel zonder kunstmatige stoffen en vervelende bijwerkingen kan uw lichaam zomaar weer de oude zijn!

Wilt u meer informatie?