Hulp bij stoppen met roken

Hulp bij stoppen met roken

Soms lijkt een verslaving volledig de baas over u te zijn. U weet dat u consequent uw lichaam aan het verzwakken bent, dat niet alleen uw aderen, longen en hart maar ook uw portemonnee enorm lijden onder uw rookverslaving. Maar toch lukt het niet om te stoppen. U wordt nerveus en onrustig, u kunt alleen nog maar denken aan hoe lekker een sigaretje nu zou zijn. En dat terwijl stoppen met roken eigenlijk heel makkelijk is. True Colors biedt hulp bij stoppen met roken.

Sommigen lukt het op eigen kracht om te stoppen met roken, maar hebben moeite niet weer te beginnen. Een stressvolle situatie kan zomaar motivatie zijn om weer te beginnen met roken. Eén sigaretje, en uw verslaving is weer geactiveerd. Wij bieden graag hulp, het proces van stoppen kan zoveel prettiger verlopen dan u denkt.

Professionele coaching

Een verslaving is niet alleen lichamelijk, maar boven alles mentaal. True Colors biedt hulp bij het stoppen met roken door u in te laten zien dat u de baas bent over uw eigen acties, en u uw verslaving te slim af kan zijn. Wist u dat de lichamelijke afkickverschijnselen al na enkele weken uit het lichaam verdwenen zijn? Vanaf dan is het enige restant van uw verslaving, uw eigen gedachtenpatroon.

Vraag om hulp bij het stoppen met roken. Laat u begeleiden door een professional van True Colors die het stoppen een stuk makkelijker voor u kan maken. Onze professionals begrijpen dat het lastig kan zijn, maar helpen u vooral in te zien dat het ook heel mákkelijk kan zijn. U heeft het zelf in de hand! Ook kunt u bij ons terecht voor bio informatie therapie.

Wilt u meer informatie?