Bioresonantie

Bioresonantie

Het is u vast al eens opgevallen, meer en meer mensen lijken chronisch ziek te worden. Steeds meer mensen zitten aan zware medicatie, en slikken daar nog eens extra medicatie bij om de bijwerkingen tegen te gaan. Onze lichamen worden vol chemicaliën gegooid, en dat terwijl onze lijven zélf over fantastische genezende krachten beschikt. Om deze krachten weer aan te spreken kunt u terecht voor een bioresonantie behandeling.

Bij True Colors leggen we de nadruk op de genezende kracht die het lichaam van nature al bezit. Soms kan deze kracht geblokkeerd zijn door een externe factor, zoals een lage weerstand of stress. Wij herstellen de genezende werking van het lichaam, zodat u op een natuurlijke manier weer kan genezen. Dit werkt voor zowel mentale als fysieke klachten. Onze bioresonantie behandeling is volledig natuurlijk. Er worden geen medicijnen voorgeschreven, u ervaart geen bijwerkingen, en hoeft niet nachtenlang in het ziekenhuis te verblijven.

De frequenties van je lichaam

De bioresonantie behandeling is een aangename, pijnloze behandeling. U neemt een ontspannen houding aan, zittend of liggend, en wij plaatsen elektroden op het lichaam. Het BICOM® apparaat doet zijn werk. Het vangt de elektromagnetische trillingen van uw lichaam op, en onderscheidt gezonde trillingen van ongezonde trillingen. Deze ongezonde trillingen worden ergens door verstoord, en houden de genezende werking van het lichaam tegen.

De ongezonde trillingen worden omgekeerd teruggekaatst naar het lichaam, waardoor zieke delen in uw lijf beter kunnen functioneren. De behandeling duurt tussen 30 en 45 minuten, de patiënten ervaren het als prettig. De therapie geeft duidelijkheid over bacteriën in het lichaam, allergieën, virussen, parasieten en alle andere verstorende factoren die een lijf kan bezitten. Hierna zal de genezende werking van uw lijf weer hersteld zijn en kan uw lichaam zelf aan de slag gaan om u beter te maken! Wilt u graag meer informatie over bio informatie therapie? Neem gerust contact op.

Wilt u meer informatie?